fbpx
Selecteer een pagina
• Kies je verzenddatum    • Schrijf jouw persoonlijke boodschap     • Past door de brievenbus

Cadeau voor hem

Niets is zo lastig als weer een origineel cadeau te moeten bedenken voor je man, vriend, vader of opa. Het is elke keer weer een hele opgave om het ideale cadeau te vinden voor een verjaardag, de feestdagen of het vieren van een nieuwe baan. Met onze borrelbox verras je de mannen in jouw leven met een echt uniek cadeau!

Cadeau voor hem

Cadeau voor mannen die alles al hebben

Wanneer je een man een cadeau wilt geven denk je misschien eerst aan traditionele cadeaus zoals zijn favoriete drankje, een goed boek of een fles aftershave. Maar, wat geef je aan een man die alles al heeft?

Verras hem met een lekkere borrelbox en bezorg hem een onvergetelijke avond! Onze borrelboxen passen in een brievenbusdoosje en worden zo bij je vriend, man of vader aan huis bezorgd. Je kiest zelf je verzenddatum en kunt een persoonlijke boodschap toevoegen. Dus ook op afstand laat je het perfecte cadeau thuis bezorgen!

En wil je op afstand meegenieten en proosten? Bestel dan ook een borrelbox voor jezelf!

Borrelbox

De borrelbox van Brievenbus Borrel is het lekkerste cadeau door de brievenbus voor elke gelegenheid. Een heerlijk pakket gevuld met drie soorten kaas, Italiaanse groene olijven, pesto sticks en een Spaanse Fuet worst. 

Deze met zorg samengestelde borrelbox is het ultieme cadeau voor de borrelaar en levensgenieter. Onze borrelbox past in een brievenbusdoosje en wordt bij de ontvanger thuisbezorgd. Je kiest zelf een verzenddatum en kunt een persoonlijke boodschap toevoegen.