fbpx
Selecteer een pagina
• Kies je verzenddatum    • Schrijf jouw persoonlijke boodschap     • Past door de brievenbus

Contact

Heb je een vraag over onze borrelboxen? Wij helpen je graag verder!
Heb je al gekeken of onze veelgestelde vragen je verder kunnen helpen?

11 + 6 =

Over Brievenbus Borrel

Het leven vieren! Daar willen wij als Brievenbus Borrel aan bijdragen. Borrelen hoort in één zin bij gezelligheid, proosten, feestvieren en mooie momenten delen met mensen waar we van houden.

Helaas lukt het niet altijd, dan kun je toch (op afstand) met elkaar proosten, met onze borrelbox.

Vier bijzondere momenten met Brievenbus Borrel. Het leven is een feest, je moet alleen zelf voor de borrelplank zorgen!

Proost!

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn al inbegrepen in de prijzen die je op onze website ziet. Op dit moment verzenden we onze borrelboxen alleen binnen Nederland.

Kan ik een borrelbox naar het buitenland versturen?

Helaas, op dit moment verzenden we onze borrelboxen alleen binnen Nederland.

Ik wil voor meerdere adressen bestellen, hoe doe ik dat?

Per bestelling kun je één afleveradres invoeren. Je dient dus meerdere bestellingen te plaatsen als je meerdere borrelboxen wilt verzenden. Wil je meer dan drie borrelboxen bestellen, neem dan even contact op via info@brievenbusborrel.nl.

Ik wil de borrelbox zakelijk bestellen, hoe doe ik dat?

Onze borrelbox is ook een ideaal geschenk voor collega’s of zakelijke relaties: ontdek onze zakelijke mogelijkhedenHeb je specifieke wensen? Neem even contact met ons op, we denken graag met je mee.

Wanneer wordt de borrelbox bezorgd?

Kies je gewenste verzenddatum bij het plaatsen van je bestelling. Naar verwachting* wordt het pakket de eerstvolgende dag aangeboden (dinsdag t/m zaterdag). We zijn hiervoor afhankelijk van de postbezorger, we geven daarom geen garanties over de bezorgdatum.

*Op sommige momenten in het jaar is het extra druk bij de post. Het bezorgen van het pakket kan dan helaas wat langer duren. Wil je de kans vergroten dat het pakket op tijd is voor een bijzondere gelegenheid? Kies dan een eerdere verzenddatum.

De ontvanger is niet thuis, en dan?

Onze borrelboxen passen in een brievenbusdoosje. In principe kan deze bij de meeste adressen door de brievenbus. De ontvanger hoeft dus niet thuis te zijn.

Past het toch niet in de brievenbus? Dan zal de postbezorger waarschijnlijk aanbellen, het pakketje bij de buren afleveren of naar een postpunt brengen. De producten in het pakket zijn bij verzending nog minimaal 10 dagen houdbaar. Er blijft dus nog voldoende tijd over om van het pakket te genieten.

Hoe lang is de borrelbox houdbaar?

We hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten, onze borrelbox wordt dan ook met veel zorg samengesteld. De producten zijn bij verzending nog minimaal 10 dagen houdbaar.

We adviseren om de kazen en worst in de koelkast de bewaren na ontvangst. De overige producten bewaar je het beste op een koele, droge plek. 

Als ik niet tevreden ben over het pakket kan ik het dan terugsturen?

Vanwege de beperkte houdbaarheid van onze producten nemen wij onze borrelboxen niet retour.

We hechten natuurlijk veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Ben je niet tevreden laat het ons weten via info@brievenbusborrel.nl

Kan ik mijn bestelling nog annuleren?

Nadat de bestelling is voltooid is het niet mogelijk om de bestelling te annuleren.

Is de borrelbox geschikt voor zwangere vrouwen?

Tijdens de zwangerschap wordt afgeraden om  droge worst te eten. Zwangere vrouwen kunnen de worst daarom beter overslaan. De rest van het pakket is wel geschikt om te eten tijdens zwangerschap.

Hoe kan de borrelbox het beste bewaard worden?

We adviseren om de kazen en worst in de koelkast de bewaren na ontvangst. De overige producten bewaar je het beste op een koele, droge plek. 

Allergenen informatie & ingrediënten - brievenbusdoosjes

Groene olijven
Ingrediënten: olijven, zout, zonnebloemolie, specerijen.

Mini Barot all Aglio

Ingrediënten: Varkensvlees, zout, dextrose, knoflook, specerijen, antioxidant, natriumascorbaat. Conserveringsmiddelen: kaliumnitraat, natriumnitraat.

Honey Roasted nootjes

Ingrediënten: 44 % honey & salt roasted peanuts (75 % Pinda, suiker, zonnebloemolie, 1,9% honing, zout, glucosesiroop, stabilisator E415), 33% Honey & Salt roasted Almonds (82,5 % amandelen, suiker, zonnebloemolie, 1,9% honing, zout, glucosesiroop, stabilisator E415), 22% honey & salt roasted cashew (83% cashew, suiker, zonnebloemolie, 1,9% honing, zout, glucosesiroop, stabilisator E415).

Allergenen: noten (amandelen, cashewnoten), pinda

Wyngaard Zontomaat Bieslook

Ingrediënten: gepasteuriseerde koemelk, gedroogde tomaat (tomaat 3,3%, maïszetmeel), bieslook 0,1 %, zout, zuursel, microbieel stremsel, kleurstof E160a.

Allergenen: Melk

Wyngaard Oud

Ingrediënten: gepasteuriseerde koemelk, zout, zuursel, dierlijk stremsel, kleurstof (annato norbixine)

Allergenen: Melk

Staat je vraag er niet bij? Wij helpen je graag via bovenstaande contactformuliermail, Instagram of Facebook.