fbpx
Selecteer een pagina
• Kies je verzenddatum    • Schrijf jouw persoonlijke boodschap     • Past door de brievenbus

Dag van de verpleging

Elk jaar wordt op 12 mei de ‘Dag van de verpleging’ gevierd. Ook vaak ‘Dag van de zorg’ genoemd. Overal ter wereld is er die dag aandacht voor zorgverleners en verpleegkundigen. Een speciale dag om eens in het zonnetje gezet te worden.

  Deze dag is een goed moment om even stil te staan bij de helden van de zorg. Een dag om ze extra in het zonnetje te zetten en stil te staan bij de belangrijke bijdrage van deze groep zorgzame mensen voor onze maatschappij.

 

 

Waardering voor zorgmedewerkers

 Ben jij op zoek naar een attentie voor je collega’s in de zorg? En wil je eens wat anders dan normaal? Dan heb je het nu gevonden! Denk eens aan een borrelbox van Brievenbus Borrel.

Wij helpen je graag met een mooie borrelbox passend bij elk budget. We kunnen de borrelboxen aan huis laten bezorgen of op één locatie leveren. Wat jij wilt!

 

 

Borrelbox

De borrelbox van Brievenbus Borrel is het lekkerste cadeau door de brievenbus voor elke gelegenheid. Een heerlijk pakket gevuld met twee soorten kaas, Italiaanse groene olijven, nootjes en een Mini Barot worstje.

Deze met zorg samengestelde borrelbox is het ultieme cadeau voor de borrelaar en levensgenieter. Onze borrelbox past in een brievenbusdoosje en wordt bij de ontvanger thuisbezorgd. Je kiest zelf een verzenddatum en kunt een persoonlijke boodschap toevoegen.