fbpx
Selecteer een pagina
• Kies je verzenddatum    • Schrijf jouw persoonlijke boodschap     • Past door de brievenbus

Het lekkerste cadeau voor Moederdag

Moederdag is de ideale dag om je moeder, schoonmoeder of oma te verwennen met een uniek cadeau! Staat jouw moeder altijd voor je klaar en wil je haar daarvoor op een mooie manier bedanken? Ben je al een beetje uitgekeken op de bossen bloemen en badproducten en wil je je moeder eens echt verrassen?

Is je moeder gek op borrelen en een echte levensgenieter? Dan is een borrelbox het ideale cadeau om je moeder lekker in de watten te leggen. De borrelbox is met veel liefde door ons samengesteld en ingepakt én een heerlijke traktatie voor iedereen.

Moederdag Cadeau

Het ultieme brievenbus cadeau voor Moederdag

Kun je op Moederdag helaas niet op bezoek? Maar wil je wel laten weten dat je op deze speciale dag aan haar denkt? Dan is een cadeau dat door de brievenbus past natuurlijk ideaal. Onze borrelboxen passen in een brievenbusdoosje en worden zo bij moeder aan huis bezorgd. Je kiest zelf je verzenddatum en kunt een persoonlijke boodschap toevoegen. Ze hoeft er alleen nog haar favoriete drankje bij te pakken om een heerlijk ontspannen avondje te kunnen genieten.

Wil jij met je moeder (op afstand) borrelen op Moederdag? Bestel dan ook een borrelbox voor jezelf! Zet een lekker flesje wijn koud en proost op afstand met elkaar.

 

Borrelbox

De borrelbox van Brievenbus Borrel is het lekkerste cadeau door de brievenbus voor elke gelegenheid. Een heerlijk pakket gevuld met drie soorten kaas, Italiaanse groene olijven, pesto sticks en een Spaanse Fuet worst. 

Deze met zorg samengestelde borrelbox is het ultieme cadeau voor de borrelaar en levensgenieter. Onze borrelbox past in een brievenbusdoosje en wordt bij de ontvanger thuisbezorgd. Je kiest zelf een verzenddatum en kunt een persoonlijke boodschap toevoegen.