fbpx
Selecteer een pagina
• Kies je verzenddatum    • Schrijf jouw persoonlijke boodschap     • Past door de brievenbus

Online bedrijfsborrel organiseren

Heb jij de taak op je genomen om een bedrijfsborrel op afstand te organiseren? Lastig hè! Wij begrijpen je! Ook wij borrelen het liefst op de normale manier. Het is helaas even niet anders. Gelukkig is er tegenwoordig heel veel mogelijk om een toffe online bedrijfsborrel te organiseren.

Hoe maak je de online bedrijfsborrel leuk?

De bedrijfsborrel, toch één van de leukste momenten van het jaar. Ook nu je het niet online kunt doen is het belangrijk om de bedrijfsborrel door te laten gaan. Het zorgt namelijk voor teamgevoel én draagt bij aan het werkgeluk.

Veel organisaties vinden het leuk om tijdens de online borrel toch een leuke activiteit te organiseren zoals een escape room, een spelletje Scribble of een ludieke quiz of bingo. Maar zorg er ook voor dat er voldoende ruimte is ook gewoon even lekker te kletsen! Wel zo fijn nu je elkaar een stuk minder vaak ziet.

 

 

Lekker eten & drinken

Wat is een goede bedrijfsborrel nu zonder een lekker hapje of drankje? Daar kunnen wij je natuurlijk bij helpen! Onze borrelboxen zijn met veel liefde samengesteld. Onze standaard borrelbox is gevuld met drie soorten kaas, Italiaanse groene olijven, pesto sticks en een Spaanse Fuet worst. Maar op jouw verzoek vullen we deze graag aan met een lekker wijntje! Óf vertel ons je wensen, dan doen wij een voorstel op maat!

 

 

Borrelbox

De borrelbox van Brievenbus Borrel is het lekkerste cadeau door de brievenbus voor elke gelegenheid. Een heerlijk pakket gevuld met drie soorten kaas, Italiaanse groene olijven, pesto sticks en een Spaanse Fuet worst. 

Deze met zorg samengestelde borrelbox is het ultieme cadeau voor de borrelaar en levensgenieter. Onze borrelbox past in een brievenbusdoosje en wordt bij de ontvanger thuisbezorgd. Je kiest zelf een verzenddatum en kunt een persoonlijke boodschap toevoegen.