fbpx
Selecteer een pagina
• Kies je verzenddatum    • Schrijf jouw persoonlijke boodschap     • Past door de brievenbus

Het beste Vaderdag cadeau

Is jouw vader, schoonvader of opa jouw held en wil je hem op Vaderdag eens extra in de watten leggen? Maar vind je het ook zo lastig om weer iets leuks te verzinnen? Én wil je dit jaar eens iets wat echt uniek is? Dan is een borrelbox de beste keuze!

Met onze borrelbox verras je vaders die houden van een avondje borrelen met een lekker stukje kaas, worst én overheerlijke olijven. Hij hoeft alleen nog zijn favoriete drankje koud leggen voor een heerlijk avondje!

Het lekkerste brievenbus cadeau voor Vaderdag

Ook op afstand kun je je vader een fijne Vaderdag wensen met een uniek cadeau dat door de brievenbus past. Onze borrelboxen passen in een brievenbusdoosje en worden zo bij vader aan huis bezorgd. Je kiest zelf je verzenddatum en kunt een persoonlijke boodschap toevoegen. Dus ook als je niet op bezoek kunt gaan kun je je vader laten weten dat je aan hem denkt.

Wil jij met je vader (op afstand) borrelen op Vaderdag? Bestel dan ook een borrelbox voor jezelf! Zet een lekker drankje koud en proost op afstand met elkaar.

Borrelbox

De borrelbox van Brievenbus Borrel is het lekkerste cadeau door de brievenbus voor elke gelegenheid. Een heerlijk pakket gevuld met drie soorten kaas, Italiaanse groene olijven, pesto sticks en een Spaanse Fuet worst. 

Deze met zorg samengestelde borrelbox is het ultieme cadeau voor de borrelaar en levensgenieter. Onze borrelbox past in een brievenbusdoosje en wordt bij de ontvanger thuisbezorgd. Je kiest zelf een verzenddatum en kunt een persoonlijke boodschap toevoegen.