fbpx
Selecteer een pagina
• Kies je verzenddatum    • Schrijf jouw persoonlijke boodschap     • Past door de brievenbus

Valentijnsdag

Het is cliché, maar waar, liefde gaat door de maag. Je weet dus zeker dat je punten scoort met een borrelbox voor Valentijnsdag. Of je nu je grote liefde, beste vriendin of moeder wilt verrassen op de dag van de liefde. Wij staan voor je klaar!

Het beste Valentijnsdagcadeau voor hem én haar

Dit jaar kunnen we jouw geliefde met Valentijn verrassen met onze klassieke borrelbox: 2 soorten kaas, een mini barot worstje, honey roasted nootjes en olijven in een brievenbusdoosje. Maar ook de borrelclub-box van februari is een goede optie. Deze wordt namelijk op 10 februari verzonden, een ideale timing voor Valentijnsdag.

Persoonlijk Valentijnscadeau

Lieve woorden mogen natuurlijk niet ontbreken op Valentijnsdag. Een bedankje vol liefde, een mooi gedicht, een ultieme liefdesverklaring of wellicht een huwelijksaanzoek. Niets is voor ons te gek! Vertel ons wat je wilt zeggen en wij schrijven je boodschap op het kaartje wat bij de box zit. Zo weet je zeker dat de borrelbox de juiste snaar zal raken.

Borrelbox

De borrelbox van Brievenbus Borrel is het lekkerste cadeau door de brievenbus voor elke gelegenheid. Een heerlijk pakket gevuld met twee soorten kaas, Italiaanse groene olijven, nootjes en een Mini Barot worstje.

Deze met zorg samengestelde borrelbox is het ultieme cadeau voor de borrelaar en levensgenieter. Onze borrelbox past in een brievenbusdoosje en wordt bij de ontvanger thuisbezorgd. Je kiest zelf een verzenddatum en kunt een persoonlijke boodschap toevoegen.